21. toukokuuta 2015

Kauniit juhlat kauniissa kodissa














Muutama tunnelmapala viikonlopun juhlista. Tällä kertaa saimme viettää niitä kummilapsemme ristiäisten merkeissä. Ristäiset olivat suloiset ja kaikki oli niin kauniisti laitettu. Samaa voi sanoa perheen kodista. Vanha talo on perheen käsissä saanut upean raikastuksen, hävittämättä kuitenkaan vanhan talon tunnelmaa. Lautalattiat, pönttöuunit, tiilimuuri, puuhella ja ajan saatossa tummunut puu vain nousevat paremmin esille raikastuksen myötä. Pieni remontin keskeneräisyyskään ei pistä silmään, sillä ainahan vanhoissa taloissa pitää jotain olla vähän rempallaan. :) Vaikka itse asumme uudessa talossa, niin joku näissä vanhoissa taloissa vain viehättää. Moneen kertaan olen haaveissani remontoinut omaa vanhaa taloa. Vaikka haaveista ei koskaan tulisi totta, niin onneksi tuttavien kodeissa pääsee haistelemaan sitä tunnelmaa. Ehkä sitten vaikka kesämökki...

12. toukokuuta 2015

Kakkua siellä, kakkua täällä












Huhtikuu hurahti ja toukokuukin on päässyt jo vauhtiin. Tässä on juhlittu reilun viikon sisällä yhtä ja toista ja samanmoisena juhlantäyteisenä näyttää tämä kuu jatkuvankin. Juhlat tuovat mukavaa säpinää, mutta onneksi välissä on niitäkin päiviä, että voi "vetelehtiä verkkareissa", vaikkei verkkareita omistakaan.

Parempi kuitenkin olisi, että ne verkkarit viipottaisivat nyt vetelehtimisen sijaan ihan jossain muissa hommissa, sillä syksyllä päättämämme talven aikana hoidettavat hommat näyttävät pahasti olevan vielä samassa tilassa kuin silloinkin eli koskematta. Instagramia seuranneet ovat kuitenkin saattaneet huomata, että jotain sentään on alkanut tapahtumaankin. Jospa tässä alettaisiin vihdoinkin heräilemään talvikoomasta.