26. marraskuuta 2013

Pakkasaamuna aikaisin






Pakkasaamun aurinko oli tänään kaunis. Hetki on lyhyt. On oltava kärppänä aukaisemassa verhot, kun se saapuu. Valossa tähti kulkee eteisen seinää pitkin ja katoaa pian voimistuvaan kirkkauteen. Onneksi toinen tähti kestää. Täällä aletaan olla joulumielellä... Ja tiedättekö mitä, olen niin tykästynyt prinssiin, enkä vain yhteen. ;) Onni on, että ne asuvat meillä.

24. marraskuuta 2013

Funky Homo sapiens korun voittaja




Tättärätäää!!! Funky Homo sapiensin Sulosäären* voittaja on arvottu! Voiton vei Jaana K. kommentilla "Oi miten hauska koru! Yhdellä arvalla mukana." Onnea Jaanalle! Voittajalle on ilmoitettu onnelliset uutiset sähköpostiin.

Ja kiitos vielä kerran arvonnan yhteistyökumppanille, ihanalle Funky Homo sapiensin Sayalle tästä uniikista, juuri tälle blogille suunnitellusta korupalkinnosta! <3


*Palkinto lahjoitettu arvontaan bloginäkyvyyttä vastaan

22. marraskuuta 2013

Butiikkien Lahjavalvojaiset



Nyt kannattaa mennä kurkkaamaan kipin kapin facebookissa järjestettävään Butiikkien Lahjavalvojaisiin. Vain tämän yön 22-23.11. ajan lahjavalvojaisissa olevat yritykset tarjoavat koko joukon erilaisia alennuksia ja muita etuja.

Mukana mm. Funky Homo sapiens ja nuo vallan ihastuttavat pehmobambit. Oi mikä karkki!


Kuvat lainattu: FHS ja Butiikkien Lahjavalvojaiset

18. marraskuuta 2013

Vaatehuoneessa

Kuva: Lari Holappa



Nyt kurkitaan vaatekaappeihin ihan luvan kanssa. Näissä kuvissa sisukset kestävät jopa katseen. Tämän hetkisestä tilanteesta ei sitten voikaan olla enää niin varma. Vaatehuoneeseen on käynti aikuisten makuuhuoneesta ja se onkin ainoastaan omassa käytössämme. Emme halunneet perinteistä avointa vaatehuonetta, vaan ns. pukeutumistilan, jossa pölyltä suojaa tuovat kattoon asti ulottuvat peililiukuovet. Ovien taakse kätkeytyy molemmille omat tanko- ja hyllyosiot. Vaatesäilytystilan maksimoimiseksi laitoimme tangot kummallekin kahteen kerrokseen ja hyllykaappeihin kolme ulosvedettävää hyllyä helpottamaan vaatteiden viikkausta ja valintatilanteita.

Erillinen lipasto imee sisäänsä kaikki pikkuvaatteet ja asusteet. Kauneutta kaipaavalle silmälleni lipaston päällinen tarjoaa hyvän somistuspaikan. Hajuvesipullot ja useiten käytetyt korut saavatkin olla esillä. Tasolle tahtoo silti ajautua milloin mitäkin ylimääräistä ja sitä saa tasaisin väliajoin tyhjentää laatikoiden uumeniin. Ja nuo sinistä valoa välkkyvät nettivinksottimet kyllä saavat myös lähdön, kunhan työhuone on lopullisesti ojennuksessa. Poikkeuksen tekee kuitenkin tuo tyttöjen löytämä "kultakivi", joka on äidinkin mielestä nätti.

Lipastoon on tulossa vetimet, kunhan... Tiiättehän, nää on niitä juttuja, että osat ois valmiina, kunhan jostain löytyisi sopiva hetki niiden laittamiseen. Vetimet ja ruuvit päivystävätkin tällä hetkellä lipaston päällä sopivaa ajankohtaa odottaen. Kai se on jokaisessa vastavalmistuneessa talossa oltava näitä muutamia pieniä juttuja, joita roikottaa. Mutta uskokaa pois, kyllä ne joskus tulevat tehdyksi, samoin kuin vaatehuoneen erilliseksi tilaksi sulkeva liukuovikin. Niistä siis joskus myöhemmin, kun sen aika koittaa.

14. marraskuuta 2013

Funky Homo sapiens arvonta



(BLOGIYHTEISTYÖ) Sopivasti edelliseen eläinteemaan liittyen saan ilokseni esitellä teille uuden tuttavuuden Funky Homo sapiensin. Funky Homo sapiens valmistaa mm. erilaisia koruja, suloisia pehmobambeja ja jopa vegaanisia koiran kaulapantoja. Tuotteet ovat mielestäni iloisen vitsikkäitä ja ne "valmistetaan huolellisesti käsin ja suurella määrällä rakkautta, paikallisesti Vihdissä. Yritys käyttää mahdollisimman paljon kierrätettyjä materiaaleja, ns. ”tehdaspoistoja” tai eettisesti valmistettuja materiaaleja." (teksti lainattu astubutiikkiin.fi-blogista)

Funky Homo sapiens on mukana myös astubutiikkiin.fi-portaalissa, jonka valikoimasta löytyy paljon muitakin pienempien suomalaisten yritysten käsitöitä ja designia. Astubutiikkiin.fi on oiva paikka tutustua hiukan tuntemattomampiinkin tuotemerkkeihin. Erityisesti näin joulun lähestyessä sieltä saattaa tehdä todellisia spesiaalilöytöjä pukinkonttiin.

Tällä erää yhdellä teistä on mahdollisuus saada tämä suloinen Funky Homo sapiensin uniikki "bambi"-koru itselleen tai vaikka sinne joulun lahjasäkin täytteeksi. Korun kauris on kierrätetty ja alkujaan 70-luvulta. Helmet ovat puuta ja metalliosat hopeapinnoitetut, eivätkä sisällä nikkeliä.

Mukaan arvontaan pääset antamalla jälkesi kommenttiboksiin. Muistathan käyttää nimimerkkiä, niin minun on helpompi löytää onnellinen voittaja. Ja jotten minä jäisi aivan ilman mitään, niin liitäpä itsesi myös lukijakseni, niin annan vielä vastalahjaksi TOISEN arvan. Arvonta alkaapi nyt ja päättyy lauantaina 23.11 yömyöhällä. Onnea arvontaan!

(Palkinto lahjoitettu arvontaan bloginäkyvyyttä vastaan)

7. marraskuuta 2013

Eläinrakas 5-vuotias







Viikko sitten juhlimme eläinten kanssa 5 v. synttäreitä. Samaisen päivän aamuna nähtiin mustan kissan hiippailevan eskarin halloween-juhlien suuntaan.

Synttäreiden teemaan liittyen saivat kauriit ja muut sarvekkaat toimia juhlapöydän koristeina, mutta kakun koristeluidean keksiminen se on aina yhtä työlästä. Omasta mielestäni keksin kuitenkin viime hetkellä hyvän idean tehdä koristeet kiiltokuvista. Tarkka viisivuotiaammekin tykkäsi. Ruskeat papanat muodostavat polkuja, jos jotain muuta epäilette. ;) Synttärivieraat saivat kukin oman toiveensa mukaisen poskimaalauksen. Tietäähän sen, mitä ne toiveet tämän ikäisillä ovat: sydämiä, rusetteja ja perhosia keikkui poskilla kakkua mutustaessa. Juhlaa riitti koko viikonlopun: mukavia yövieraita, sunnuntairuokavieraita ja vielä iltakahvittelijoita. Taitaa tämä marraskuu jatkua juhlapainotteisena tästä eteenkin päin. Mikäs sen parempaa piristettä tähän vuoden harmaimpaan aikaan.